Featured Post

Eyeshadow Palette Netral Harga 50ribuan! Just Miss Eyeshadow Palette Umbra

Setelah penantian lama, akhirnya brand lokal ada yang ngeluarin eyeshadow palette yang bernuansa netral. Biasanya rata-rata brand lokal...

Nature Republic Stain Girl's Tint Review (Pink)

Hello sweetheart ^^

I made a review for you today. And what I wanna review is a lip tint from Korean brand that almost all of you have known about it. It's Nature Republic --> stain girl's tint. I picked up number 2 or pink shade.





The packaging's like another korean lip tints. It has simple and cute design at the same time. Even thouigh it just made from plastic, but still look elegant. Do you notice the word color on the bottle? The red shade has blue color, the pink shade has pink color, and orange shade has yellow color. Maybe it doesn't important, but if you have all of the shades, the easist way to find the color you want (because the liquid color is almost same I think) is based on the word color, hehe. The pictures on the bottle is simple but again, it look attractive, especially the lip picture, lol.


It comes with a wand applicator like usual.

The consistency is liquid because it's an aqua type of tint. Not like The Saem Saemmul Tint which has almost jelly type of tint that I ever reviewed, Nature Republic Tint's more watery even though they both are aqua tint type.

left : one layer, right : multiple layers
 The color is sheer pink color.

bare lips
*sorry for my dry and chapped lips*

In real life, the color's more show up rather than the pictures above. The colors jump into natural color. But if you have the pigmented lips, you have to apply many times in order to the color appears. And let them dry on your lips to show more colors.
For staying powers, I have to say it doesn't really stay in my lips for longer time. I think Etude House Fresh Cherry Tint's better for staying power and pigmented color.

Likes :
- Attractive packaging
- Affordable price
- Natural finish

Dislikes :
- The staying power is so-so

Looking for an affordable lip tint from Nature Republic and want a natural finish? Try this one! :D


Thank you for reading,
Stay gorgeous and fabulous!
xoxo


Share:

31 komentar

  1. bagus bagus natural bgt buat daily <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi iya natural buat daily tapi menurutku agak kurang pigmented sih :D

      Delete
  2. aduh ini packagingnya lucuk banget, aku sukaaaa <3 hhi ini watery sekali tint nya ya, kalo dipake gak perih ya dev? cucok buat sehari2 <3 nice review sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya kak watery banget dan kalo dipake ga pedih dibanding sama the saem
      tengkiss kak ^^

      Delete
  3. soft banget.. cakep buat sehari2.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ce, kalo untuk sehari-hari buat natural look yang ga perlu warna mencolok ini cocok banget ^^

      Delete
  4. bagus deh, pas buat dipake daily, btw bikin kering ga lip tintnya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya cocok banget buat daily ^^ kalo aku entah pake lip tint atau (matte) lipstick tetep bikin kering. :(

      Delete
  5. natural banget ya warnanyaaa :D
    aku suka packagingnyaaa hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ce desainnya simple dan gambarnya lucu! hehe ^^

      Delete
  6. warnanya soft bgt yaa,,cocok buat harian,,kalo lip tint lain kan warnanya gonjreng bgt,,xixixi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi iyaaa, kalo mau bikin no makeup makeup look ini cocok banget. =)

      Delete
  7. say... belanja yuk di https://www.facebook.com/bellebunnyshop?ref=hl

    setelah mencapai 200likes kita bakal cari satu blogger untuk disponsori.. hihihiihi

    ReplyDelete
  8. warnanya natural banget dev, cocok ya buat ke skolah/kampus ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ce warnanya sheer jadi ga keliatan medok banget kalo dipake. ^^

      Delete
  9. eh emang kalo the saem perih ya?
    warnanya natural, tapi aku suka yang warna merah darah, wkwk :v
    nice review dear ^-^
    aku follow ya blog kamu, follow balik aku juga ya :p

    chencipiet.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo di aku sih agak pedih waktu dipake tapi abis itu pedihnya ilang, gatau itu karena bibirku aja atau efeknya emang gitu.
      thanks ^^

      Delete
  10. Warnanya bagusss!!!!
    Sekilas packagingnya mirip sama Holy Berry Tintnya HolikaHolika. Hehehe. Nice review dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya warnanya natural ya...
      oh ya? aku malah gatau packagingnya kayak lip tint-nya holika holika, hehe
      thanks ^^

      Delete
  11. it almost look like you're wearing nothing!does it settle to the fine line of your lips? http://azwaa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, it's suitable for creating natural makeup ^^. unfortunately this settle a little bit on my fine lip.

      Delete
  12. Nice !! will try it
    www.ambifashion.com

    ReplyDelete
  13. Great review! Id love to try this out.

    xx
    emi-rii.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Hi..
    Aku tau blog kamu dari grup dan website indonesia beauty blogger.
    Beberapa kali saya baca-baca blogpost kamu, isinya menarik banget.
    Salam kenal ya dan sekalian meninggalkan jejak kalau tidak keberatan.

    Salam,
    Ardamus

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudah blogwalking ke blog ini :)

      Delete
  15. Liptint itu rasanya kyk lipgloss ga sih sis? Ak ga prnah pk dn so far blm tertarik. Kliatannya kok cair bgt gt takutnya bkin kering..


    I nominate you on Liebster Award: http://silvertreasure.blogspot.com/2013/12/liebster-award-from-michaella-neyssa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halo nindya, terima kasih :)

      lip tint itu hasil akhirnya kebanyakan matte, ga ada shiny-nya dan di bibir rasanya kayak ga make apa-apa, kecuali lip tint yang teksturnya jelly.. beda dengan lip gloss yang rasanya agak sticky di bibir.

      Delete

Feel free to drop your comment. I will reply it as soon as possible. ^^