Featured Post

Eyeshadow Palette Netral Harga 50ribuan! Just Miss Eyeshadow Palette Umbra

Setelah penantian lama, akhirnya brand lokal ada yang ngeluarin eyeshadow palette yang bernuansa netral. Biasanya rata-rata brand lokal...

Finally I Create A Youtube Channel (Again)

Halo temen-temen semuaaaa...

Long time no see ya! After some struggles and hesitations in my life, finally I make my own youtube channel. Dulu pernah sih jaman-jaman sebelum ngeblog (which is akhir 2012) aku bikin video di youtube, gara-gara terinspirasi sama Michelle Phan & bubzbeauty, tapi hasilnya ga jelas banget! Hahaha. Akhirnya aku hapus dan memutuskan untuk fokus di blogging aja. 

Namun akhir-akhir ini aku mikir what I really wanna do and achieve in my life so I decided to working on my hobbies and what makes me happy again. It's just a beginning or starting point. I know maybe I won't get some supported from my family but at least I've tried. I try it with my own way. Bukankah manusia memiliki rejekinya masing-masing? Dan rejeki tidak akan pernah tertukar. 

Cukup sekian cerita pengantarnya dan maaf kalau terlalu personal :)

Di video pertama aku, aku ingin sharing cara bikin makeup mata ala puppy eyes dan cat eyes yang natural, ga dramatic, pastinya bisa banget dipakai untuk makeup sehari-hari. :D 

Please kindly watch it, if you don't mind to like and subcribe to my youtube channel, it will means a lot. :))))) 

Have a great day lovelies and thank you for reading,
xoxo 





Share:

0 komentar

Feel free to drop your comment. I will reply it as soon as possible. ^^